Vilkår og betingelser

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den.
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.
Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

REKLAMATION

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Raccoon-Racing
Hartmannsvej 4
2690 Karlslunde
Email: povl.raccoon@gmail.com
CVR: 40890270

Varereturnering skal ske til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, vil der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.
Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel eller MobilePay, og Raccoon-Racing har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto eller mobilnr.

Der tages i øvrigt forbehold for trykfejl, prisændringer og udgåede produkter,

LEVERINGSBETINGELSER

Varer på lager bliver afsendt indenfor 1-3 dage. Ikke-lagervarer indenfor 5-7 dage, og hvis det drejer sig om hele karts, da indenfor 1-2 uger da de skal med fragtmand fra Italien

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger der registreres bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg .

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.