Nyheder

The new 2022 karts from CKR – click on the picture (video with sound)

Stort tillykke til vores yngste team-kører Liam Secall, der vandt SAK’s ungdomspokal. Pokalen bliver givet til en ungdomskører som har vist særligt talent, har gå-på mod, er hjælpsom og fair opførsel på og udenfor banen. Det er disse værdier vi værdsætter højt i Raccoon-Racing og er meget stolte og glade for at have Liam i vores team.

Raccoon-Racing Academy

Raccoon-Racing Academy er en racer-skole, der giver mulighed for at udvikle sig som racerkører. Vi vil lave træninger baseret på teknik, refleks, apex, ideallinjer, tidstagning, løbssimulation, databehandling og generel coaching. Efter træningen gennemgås træningsforløbet med køreren. Samtidig bruges lejligheden til at instruere hver enkelt kører i, hvad der skal arbejdes med for at blive bedre.

Alt dette vil foregå i verdens største indendørs gokarthal  –

Racehall CPH. Adresse: Bondehøjvej 20, 2630 Taastrup

Der er både børne og senior-karts til rådighed.

Betingelser

For at kunne gennemføre projektet økonomisk, kræver det et vist antal deltagere pr. træning, så vi får hallen eksklusivt. Prisen pr. gang vil være 600 kr. for en time, og vi tilstræber, at der bliver 2 træninger pr. måned fra januar til marts 2021 – i alt 6 træninger. 

Lyder dette som noget for dig/jer så kontakt Raccoon-Racing på mail eller telefon. Meld gerne tilbage med navn, alder og højde på deltager.

Mail: kristoffer.raccoon@gmail.com / povl.raccoon@gmail.com          

Telefon: (Kristoffer) 28686929 – (Povl) 40680464    

Om Raccoon-Racing

Vi er far og søn som har startet Raccoon-Racing op, som et gokart racing-team. Vi har været i gokartsporten i 19 år. Søn ( Kristoffer ) som aktiv kører og far ( Povl ) som aktiv mekaniker og tovholder.

Igennem de sidste par år har Kristoffer været lejet ud som mekaniker/coach for forskellige kører og teams. Sidste år i oktober var Kristoffer i Italien til Rok VM, som mekaniker for en dansk kører der kørte Rok junior. Køren blev den bedst placeret dansker til dette VM hvor der var 4 danskere med.

Kristoffer har tidligere kørt for HK Motorsport der også var dem som senere hjalp os i gang med sporten. Gennem årene er det blevet til 5 Sjællandsmesterskaber (Rotax Senior 1x – Futura 2x KZ 2x) 1x Danmarksmester(Futura 1x) og 1x Nordisk Mester (Rotax DD2).